• Home
  • Forum

         

artykuły Książka kucharska

Autor przepisu: Marta • data dodania: 2011-05-15 22:23:33 • drukuj
Składniki:
» 1 kg surowego boczku
» 1 kostka rosołowa
» wegeta i kminek


Boczek posypujemy kminkiem oraz jakimś warzywkiem (wegeta, kucharek ...).
Rozpuszczamy kostkę rosołową Knorra w ćwierć szklanki wody.
Zawiązujemy z jednej strony przeźroczysty rękaw foliowy do pieczenia, wkładamy boczek i wlewamy rosołek.
Zawiązujemy z drugiej strony (nalezy zwrócić uwagę na dokładność zammknięcia).
Gotujemy na małym ogniu ok. 1 h
Schładzamy (potem w lodówce) i kroimy do kanapek, pychota.

Myśl na czasie

To nieprawda, że najkrótszą linią jest zawsze linia prosta. Gotthold Ephraim Lessing

Galerie zdjęć

Buttony

KESS - projektowanie stron w PHP i HTML.
Pobierz Firefoksa!
Opera
Strona Sreberka